12 sep. 2017

Tisdag i Berlin

Idag har vi gjort Schöneberg i några timmar. Inte det roligaste placet i stan. Men vi har tänkt oss att åka till olika stadsdelar varje gång vi är här och Schöneberg stod först på listan.
Berlin är grymt stort, med många stadsdelar så vi lär ha att göra i framtiden.
Vi besökte Bowiehuset, en park, letade efter en husmålning vi aldrig hittade och hade tänkt frossa i tyskfika på Bilderbuch Cafe men det var mer som ett matställe så det blev öl och macka istället.
Naturligtvis lägger jag ut en bild på mackan. Ni behöver inte titta om ni tillhör den stora skaran som inte gillar att kolla på matbilder. Bilden där Micke sitter på caféet kanske är roligare för er?
Mer mat: Vi fick in en fullträff på kvällen. Först tog vi ett glas vin på en vinbar. Det var varmt nog att sitta utomhus. Sen gick vi tvärs över gatan till Herr Rossi, en italiensk restaurang. Var det gott? Ja jäklar att det var. Fruktansvärt gott. Själva restaurangen var oansenlig. Rätt liten. Vita kala väggar. Inget som helst publikfrieri i inredningen. Ljudnivån var hög och personalen gick inte, dom sprang.
Det här kvällskonceptet gör vi om.
Jag tog bild på maten där också men av någon anledning finns dom inte i mobilen. Har ni nåt med saken att göra? Blev det för mycket matbilder? Är jag utsatt för sabotage?
Men bild från vinbaren har jag iaf. Och eftersom jag också vill vara med på bild blir det två.
I morgon åker vi hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar