21 juli 2018

Dag två...

...av tre loppisdagar i rad är avklarad.
Idag sålde jag själv också. Tror aldrig att jag sålt så bra någon gång. På bild 1 och 2 kan ni skymta några finfina saker jag hade till salu. Det mesta är finfint iaf. Ett och annat skräp finns/fanns det också.
Bredvid den här stora bakluckeloppisen i Dalhem har även idrottsföreningen en jätteloppis varje år. Den är en guldgruva för såna som mig. Därför måste jag alltid ha någon med mig, te x Micke, när jag står och säljer här, för när startskottet går kl 10 då finns det bara en plats i världen jag vill vara på, och det är inte bland mina prylar utan bland idrottsföreningens grejer.
Bild 3 visar mina kap. Betalade under 200 kronor för allt. En hel del saker tänker jag sälja nästa år jag står här, tex stringblombordet (eventuellt, har inte riktigt bestämt mig än), plåtburkar, vas och de alltid lättsålda brickorna.
Men jag handlade åt mig själv också. Bland annat skor, servettet, juleljus och knoppar till de nymålade köksluckorna.
En helt osannolikt brandgul morgonrocksskapelse från 70-talet kunde jag bara inte låta bli att köpa. Tveksamt dock hur familjen reagerar om jag kommer nerdimpandes med den på någon morgon framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar